Köszöntjük Önöket a NAPSZÍV szülészeti klinika
nyíltnap regisztrációs oldalán!

Nyílt nap

A NAPSZÍV szülészeti klinikán lehetőség van arra, hogy az édesanya és egy választott kísérő bepillantást nyerhessen klinikánk életébe. Kollégáink végigvezetik látogatóinkat a szülőszobákon, a pihenő helyiségeken, a csecsemő osztályon, illetve kórházunk egyéb helyiségeit is megismerhetik, például a műtőt.

Számos kérdés merülhet fel a babavárás során, és több évtizedes tapasztalatunk azt mutatja, a kismamákban nagy a bizonytalanság. Ezt a félelmet szeretnénk eloszlatni, és arra koncentrálni, hogy aki minket választ, bizalommal lépje át a klinika küszöbét.

Munkatrásaink minden kérdésre részletesen válaszolnak.

az élet virága

Csomagjaink

az élet virága

Orvosaink

az élet virága

Regisztráció

Kedves leendő Édesanyák és Édesapák!

A NAPSZÍV szülészeti klinika nyílt napjaira az alábbi űrlap kitöltésével lehet regisztrálni.

Egy héten egy napon tudunk látogatást biztosítani leendő pácienseinknek, napi szinten két időpontból lehet választani. A nyílt napok általában szombati napokra esnek, kivételt képeznek ez alól az ünnepek. A választható dátumokat az űrlap tartalmazza.

Kérjük, hogy az adatokat pontosan töltsék ki, hogy biztosan felkerüljenek a listára és hogy valóban elérjük Önöket a megadott elérhetőségeken. Az űrlapon csak az édesanya adatait kell feltüntetni, de a kísérővel érkezést kérjük feltétlenül jelezzék! Egy kisérőnek tudunk helyet biztosítani a nyílt napon, megértésüket köszönjük!

Amennyiben csomagot is választanak, és ezt jelzik az űrlapon, úgy előkészítünk arról egy részletes tájékoztatót a nyílt napra. Ha csapatunkból is megtalálták az Önöknek legszimpatikusabb szakorvost, és feltüntetik azt az űrlapon, úgy a nyílt napon lehetőség nyílik majd egy közelebbi időpont egyeztetésére a személyes találkozáshoz.

Probléma esetén kérjük, a regisztracio@napszivklinika.hu e-mail címen vegyék fel velünk a kapcsolatot!

Köszönjük előre is az együttműködésüket, és bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk a Napszív szülészeti klinikán!

Prof. Dr. Kovács Júlia
intézményvezető

az élet virága

* A csillaggal jelölt elemek kitöltése szükséges a sikeres regisztrációhoz! Köszönjük!