Rólam

Kivel fogsz együtt dolgozni?

2017-ben vágtam bele egy pályaváltásba, és webdesignnal kezdtem foglalkozni.

Ahogy egyre jobban beleláttam a logó- és arculattervezés valamint a design webes világába, rájöttem, hogy nagyonis beleillik az eredeti szakmámba.

Közgazdászként végeztem, a szakirányom reklámpszichológia és médiakommunikáció volt, valamint marketing és külkereskedelmi végzettséget is szereztem. Mindig is ez a terület vonzott, de végül úgy alakult, hogy a munkám éveken keresztül az írásbeli kommunikáció körül forgott, amit szintén nagyon szerettem.

A fentieket egyesíti számomra a design/webdesign.

Hogyan dolgozom?

 

 

Logó- és arculattervezés
 

Minden felületen jól működő logót tervezek, vagyis nem fordulhat elő, hogy azt például egy színben vagy gravírozva már nem lehet használni.

 

Szeretem ha az arculat a logótervekkel abszolút harmonizáló és így az egyes elemek a folyamat végén egy szép egységet alkotnak. A “kevesebb több” elvét követem, mert tapasztalataim szerint egy letisztult, sallangoktól mentes terv az, ami működik. A munkáimban mindig erre törekszem.

 

 
Reszponzív, egyedi wordpress webdesign

 

A weboldalakat WordPress alapon készítem el. Minden esetben reszponzív oldal készül, vagyis számítógépen, tableten és mobiltelefonon is felhasználóbarát felülettel találkozik a látogató.

 

Emellett a közösen megtervezett, egyedi koncepciót valósítom meg, így egy személyre szabott és jól működő weboldal lesz a végeredmény.

 

A WordPress felhasználói felülete garantálja azt, hogy a későbbiekben is jól kezelhető weboldalt kap a megrendelő.

 

Igénytől függően az átadáskor segítek elsajátítani az alap ismereteket a későbbi blog- vagy cikkíráshoz. Ha azonban ezt a feladatot rám bíznád, szívesen elvállalom. Ez egyedi megállapodás kérdése.

 

 

Szolgáltatásaim

Szükséged van egy jól működő logóra, arculatra vagy weboldalra?

Keress meg és segítek!

Együtt könnyebb!