logótervezés

Minerva és Sugallat

A MINERVA Kincsei és a SUGALLAT Karmaasztrológiai Tanácsadó Stúdió jelenleg külön működnek. Kriszti, a vállalkozások szíve-lelke és megalapítója azonban úgy tervezi, hogy ezeket később összevonja, és a két terület a vállalkozás egy-egy szolgáltatásaként szerepel majd.

Krisztivel ezért közösen arra vállalkoztunk, hogy a SUGALLAT és a MINERVA logóit egységbe kovácsoljuk. Végül az alábbi szívet melengető terveket sikerült „papírra vetnünk”, egyfajta ernyőlogó formájában.

Nagyszerű volt Krisztivel együtt dolgozni, kívánom Neki, hogy mindkét vállalkozás tovább robogjon a siker útján! Nagyon örülök, hogy ehhez én is hozzájárulhattam a munkámmal.

A terveket arculati kézikönyvvel együtt adtam át, mely remélem nagy segítséget nyújt a későbbiekben a logókkal kapcsolatos design munkák során.

Mindemellett nagyon köszönöm a kedves szavakat is, amelyet a közös munkáról írt Kriszti:

“Szenzációs élmény volt a közös munka, ugyanaz a pontosság, elszántság, mániákus elhivatottság köszönt vissza Vicából, amit én is magaménak érzek. Az ötletei – túlzás nélkül – teljesen elvarázsoltak, az új Sugallat logóba szerelmes vagyok!!! A Minerva újragondolása egyszerűen zseniális! Minden elképzelésemet pikk-pakk monitorra vetette, mindezt úgy hogy 2-3 mondat erejéig instruáltam csak őt. Forduljatok hozzá bizalommal, sőt, árasszátok el munkával! ”

Frissítés —>

—> Már munkába is álltak a logók! 🙂 Nézd meg itt és itt !

Végre Neked is lehet jól működő logód,
arculatod vagy weboldalad? Igen!

dolgozzunk együtt
a sikerért!