logótervezés, arculattervezés

NB Consulting

Az NB Consulting egy feltörekvő vállalkozás, amit Nagy Beartix álmodott meg. Ő kért fel arra, hogy egy letisztult és profi logót valamint arculatot készítsek a cégnek. Később pedig majd egy weboldalt is.

Bea – és így a cég is – Ausztriában van, emiatt csak online tudtunk egyeztetni. Ez azonban egyáltalán nem okozott nehézséget, könnyen és gyorsan ment a kommunikáció. Egy élő, online egyeztetés és pár e-mail váltás után megszülettek az első tervek a többi pedig már lassan történelem.

Nagyon örülök, hogy sikerült megtalálnunk azt a variációt, amit Bea megálmodott! A logót és az arculat elemeit is mostmár sikeresen használhatja a céges kommunikáció során.

A logó- és arculati terveket arculati kézikönyvvel együtt adtam át, mely sok segítséget nyújthat majd a későbbiekben (tartalmazza pl. a színkódokat, betűtípusokat, felhasználással kapcsolatos fontos információkat…stb).

Nagyon sok sikert kívánok a jövőben Beának! Bízom benne, hogy a jövőben még fogunk együtt dolgozni, akár a cég weboldala kapcsán, akár más tervezői munka során.

Pár látványterv az elkészült logóról és arculatról:

Végre Neked is lehet jól működő logód,
arculatod vagy weboldalad? Igen!

dolgozzunk együtt
a sikerért!