próbamunkák, pályázatok & egyéb

UI terveim

Landing oldal terv

Egy designereknek szóló kihívás során kellett landing oldal tervet készíteni egy étrend-kiegészítőket gyártó cég 2 új piacra kerülő protein szeletének.

Röviden, a brief szerint egy letisztult, egyszerű, userbarát oldalt kértek, mely részletes leírásokat, minőségi képeket, könnyen használható űrlapot és a rendeléshez bizalmi elemeket is tartalmaz.

Igyekeztem minden kritériumot szem előtt tartani a tervezéskor, emellett természetesen azt is, hogy egy landing oldal nem weboldal, vagyis teljesen más a funkciója. Így egy ilyen jellegű oldalnak eltérő a felépítése és egyedi jegyeket is hordoz. Több CTA-t helyeztem el az oldalon amellett, hogy egy egyszerűen kezelhető felület elkészítésére törekedtem, beleértve a végén kitöltésre váró űrlapot is.

Ez a terv szintén reszponzívan készült, emellett, mint minden tervezésnél itt is figyelembe vettem, hogy logikus felépítést kapjon és könnyen lekódolható legyen.

Illetve mivel imádok írni, a szövegeket is örömmel megfogalmaztam.

AVIDE lighting pályázat

Az Avide Világítástechnika (Avide lighting) által kiírt pályázatra készített UI (desktop) terveim. 

A cég szeretné megújítani a jelenlegi honlapját és egy modern, profizmust sugalló website megtervezését kérték. Ritkán gondolkozom egyből az un. ‘dark design’ kategóriában (annak ellenére, hogy egyre népszerűbb), azonban itt egyértelműen ez volt az a stílus, ami azonnal eszembe jutott. A világítótestek és a sötétszürke háttér számomra egy nagyon szép kontrasztot alkot.

A fenti koncepció alapján olyan webdesign tervek elkészítésére törekedtem, mely a UX, vagyis a felhasználói élmény szabályait is figyelembe véve jól használhatóak és logikus felépítésűek.
Emellett fontos volt az is, hogy a honlap lekódolásakor/elkészítésekor felmerülő szempontok is érvényesüljenek, ezzel megkönnyítve a programozók munkáját.

A pályázathoz készült további terveket itt megnézheted.

(Ha érdekel pontosan mi is az a UX és UI és mért fontos, akkor a blogomban részletesebben itt olvashatsz erről.)

( Ha a UI tervekre teljes képernyős módban is kíváncsi vagy: a képre jobb klikk > megnyitás új lapon > nagyítás )

Calivita pályázat

A CaliVita International által kiírt pályázatra benyújtott munkám, ahol a terveket a legjobb 4 közé választotta a megbízó.

Nagyon szerettem a terveken dolgozni, mert egy teljesen új hangulatot/arculatot kellett megálmodni egy olyan cégnek, ahol hozzám is közel álló értékeket képviselnek. Bio termékeket árulnak és mindemellett fontos számukra a közös munka, a baráti kapcsolatok és a társadalmi felelősségvállalás is.

Izgalmas és sokrétű megbízás volt. Webdesign terveket illetve Facebook és Instagram terveket is kértek, ugyanakkor inkább a képek hangulatára kérték helyezni a hangsúlyt. Mivel egy teljesen új arculatot kerestek, a logót is újragondoltam, illetve a tervekben az egyes ikonokat is magam készítettem, hogy egyedi és minden részletében egységes design jellemezze a benyújtott pályázatot.

Itt most csak a UI terveket láthatod, ha a többire is kíváncsi vagy, nézd meg itt!

A teljes pályázati anyagot itt találod.

( Nagyobb képek: a képre jobb klikk > megnyitás új lapon > nagyítás )

Próba redesign egy ügynökség kérésére

Egy ügynökségi munka során kértek egy cég honlapjához próba redesign terveket. A főoldalon lévő hero, vagyis statikus kép helyett dinamikus slidert kellett készíteni, mely 3 részből állt. Nőknek, férfiaknak és gyermekeknek szóló termékekre kellett koncentrálni.

Elsősorban a vizuális látásmód kifejezése volt a cél a munka során. A már meglévő webshop stílusa, felépítése és termékpalettája alapján kellett dolgozni.

A 3 slidert természetesen reszponzívan terveztem meg, így mobilon, tableten és számítógépen is megállják a helyüket.

Szükséged van egy jól működő logóra,
arculatra vagy weboldalra?

dolgozzunk együtt
a sikerért!