logó- és arculattervezés pályázatokra & egyéb

Egyéb logó- és arculatterveim

Szigetszentmiklós város

Szigetszentmiklós város pályázatot írt ki a város egyedi logójának és arculatának megtervezésére. Sajnos a pályázat végül eredménytelenül zárult, azonban a terveket nagyon megszerettem, így biztos helyet kapott a portfóliómban.

Arra törekedtem, hogy – a kiírásnak megfelelően – egy modern, ugyanakkor a város sokszínűségét és múltját is bemutató terv szülessen.

A SZSZM rövidítést előszeretettel használják már régóta Szigetszentmiklós várossal kapcsolatban, így biztos voltam benne, hogy ez szerepelni fog a logóban. A város jelenlegi címerének színeit vettem alapul az arculati tervekhez, így tisztelegve a város 750 éves múltja előtt.
Egyfajta logócsaládot terveztem, hiszen a város számos területét egy logóban bemutatni véleményem szerint túlzsúfoltsághoz vezethet. Terveim szerint minden területnek lehet egy külön logója az alap logót felhasználva, így egy egységes és jól felismerhető arculatot kaphatnának a város fontosabb területei (polgármesteri hivatal, művelődési ház, egyházközségek templomai, természeti értékek … stb.).

Logó, levélpapír, névjegykártya valamint CLP és sajtómegjelenés terveit kérték, emellett pár “free mind stories” tervet is csatoltam a pályázathoz.

BVL Felszámoló és Csődmenedzser Kft.

A BVL Kft. számára egyedi logót és levélpapírt terveztem. Ezt követően, egy előzetes UI terv és a képek, szakszövegek egyeztetése után a weboldal is elkészült.

A weboldat végül többnyelvűvé „varázsoltuk”, hogy nemzetközi szinten is megállja a helyét.

Magyar Cukrász Ipartestület

A KREANOD-on kiírt pályázat alapján 3 logó megtervezését kérték. A Magyar Cukrász Ipartestület logójának megújítása mellett a “Magyarország Tortája” valamint az “Év Fagylaltja” is új logót kap majd.

96 pályázat közül választották be a munkámat a legjobb 7 közé. A megbízó visszajelzése alapján az általam készített terv az egyik kedvencük volt. A maximálisan adható 10 pontból 9 ponttal jutalmaztak.

Izgalmas kihívás volt részt venni a versenyen. 3 külön logó megtervezése volt a feladat úgy, hogy a 3 terv illeszkedjen egymáshoz de külön is megállják a helyüket. A pályázatomat ide kattintva is megnézheted.

An-Guard

Egy hazai szoftverfejlesztő cég írt ki pályázatot az általa fejlesztett applikációhoz tartozó logó és ikon megtervezésére. A brief-ben leírtakat figyelembe véve készítettem el a logót, melyhez az ikonban az A és G betűket egy érdekes formában jelenítettem meg.

Arra törekedtem, hogy a logó és az ikon is letisztult és könnyen megjegyezhető legyen, illetve hogy kis méretben is jól működjön.

A megbízó visszajelzése alapján az általam készített terveket az egyik legjobbnak tartotta. A benyújtott anyagot itt is megnézheted.

Bodri pincészet

A Bodri Pincészet által kiírt pályázatra készült munkám, mely logótervezést, címketerveket és reklámanyagok(sajtómegjelenés, CLP) tervezését foglalta magában.

Egyéb terveim

A Kreanod-os munkáimat itt is megnézheted.

A Napszív Szülészeti Klinika az OWT-n kiírt gyakorlati feladat főszereplője volt, mely során többek között logótervet és reszponzív landing oldalt kellett készíteni. https://webenart.hu/napszivklinika/

Végre Neked is lehet jól működő logód,
arculatod vagy weboldalad? Igen!

dolgozzunk együtt
a sikerért!